To Top
11:09 Δευτέρα
24 Φεβρουαρίου 2020
philenews insider
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Capital.gr
ΜΑΖΙ ΜΕ
Forbes
insider banner
Επόμενο
Προηγούμενο
Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» ετοιμάζεται για εγκαίνια
ΑΡΧΙΚΗINSIDERBRAND VOICE • Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» ετοιμάζεται για εγκαίνια
  23 Δεκεμβρίου 2019, 8:00 πμ  

Ένα βήμα πριν την επίσημη είσοδο της στην κυπριακή αγορά, η ελληνική εταιρεία ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ είναι αυτή που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της χονδρικής πώλησης καθώς απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες πελάτες με τη θυγατρική της στο νησί, MCC BEST VALUE Ltd. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που το πρώτο κατάστημα της ελληνικής εταιρείας στην Κύπρο θα ονομάζεται «BEST VALUE για επαγγελματίες» και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες στις 28 Ιανουαρίου 2019.

Οι διεργασίες για την ολοκλήρωση του τετραώροφου κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Μισιαούλη & Καβάζογλου και Κωχ στη Λεμεσό, βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο και ήδη η νέα προσθήκη στην εμπορική αυτή πόλη του νησιού, έχει αρχίσει να ξεχωρίζει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό έργο που θα αποτελέσει ένα νέο τοπόσημο στην ευρύτερη περιοχή. 

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του «BEST VALUE για επαγγελματίες»

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο αποτελεί ένα πολύ-αναμενόμενο γεγονός από τους Κύπριους επαγγελματίες αφού λανσάρει ένα νέο μοντέλο χονδρικής πώλησης σχεδιασμένο ειδικά για αυτούς και τις επιχειρήσεις τους. To «BEST VALUE για επαγγελματίες» θα προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες του τη δυνατότητα να ικανοποιούν σχεδόν το σύνολο των αναγκών τους σε έναν μόνο χώρο, πραγματοποιώντας όλες τις απαιτούμενες αγορές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» συστήθηκε στην Κύπρο

Με τη λογική του «one stop shop» θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα προϊόντων, να ανακαλύψουν νέες λύσεις και ευκαιρίες αγορών, να αναπτύξουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Έτσι, αντί να αναλώνουν πολύτιμο χρόνο στην αναμονή πολλών και διαφορετικών προμηθευτών, θα αγοράζουν όλα όσα χρειάζονται μόνοι τους και μάλιστα ακριβώς στις ποσότητες που επιθυμούν και μάλιστα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. (Μπορεί να αγοράζουν και τεμαχιακά, δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράζουν μόνο ολόκληρα κιβώτια).

Το κατάστημα θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει μία ευρεία γκάμα πελατών της χονδρικής αγοράς όπως υπεραγορές, περίπτερα, χώρους εστίασης, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, φρουταρίες, κρεοπωλεία, ψιλικά, και γενικότερα χονδρέμπορους. Παράλληλα, εκτός από τον τομέα της μεταπώλησης, θα μπορεί να εξυπηρετεί με επάρκεια επιχειρήσεις από τον τομέα της HO.RE.CA όπως εστιατόρια, καφετέριες – καφενεία – bar, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία, καταστήματα και καντίνες fast food, καθώς και ξενοδοχεία και άλλους χώρους παροχής υπηρεσιών καταλύματος. Επιπλέον, θα εξυπηρετούνται και οποιοιδήποτε άλλοι επαγγελματίες έχουν ανάγκες για αναλώσιμα. 

Η εταιρεία στοχεύει στην εργοδότηση όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών, αλλά και εργαζομένων από την Κύπρο, ενώ απώτερος, μελλοντικός στόχος είναι το σύνολο των στελεχών να είναι από την Κύπρο. Εκτιμάται πως η εταιρεία θα εργοδοτεί σταδιακά έως και 80 άτομα στην Κύπρο. 

Επένδυση 10 εκατ. ευρώ με σεβασμό στο περιβάλλον

Η επένδυση που πραγματοποιεί η ελληνική εταιρεία ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και αφήνοντας το ελάχιστο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα. Οι πιο μεγάλες επενδύσεις εξοικονόμησης ενέργειας της εταιρείας μέχρι σήμερα, είναι αυτές των ψυκτικών εγκαταστάσεων και του φωτισμού.
Το νέο κατάστημα στη Λεμεσό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της στρατηγικής κατεύθυνσης της εταιρείας να επενδύει σε εφαρμογές ενεργειακής διαχείρισης. Θα εγκατασταθούν  νέα τεχνολογικά εξελιγμένα συστήματα ψύξης και φωτισμού, βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης  που εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Σχολιάστε ή διαβάστε πατώντας εδώ...