To Top
19:20 Κυριακή
5 Απριλίου 2020
philenews insider
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Capital.gr
ΜΑΖΙ ΜΕ
Forbes
insider banner
Επόμενο
Προηγούμενο
Cyta: Οι τηλεπικοινωνίες διαμορφώνουν το μέλλον
ΑΡΧΙΚΗINSIDERBRAND VOICE • Cyta: Οι τηλεπικοινωνίες διαμορφώνουν το μέλλον
Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουαρίου 2020, 4:07 μμ
Οι ρυθμοί της τεχνολογικής εξέλιξης στις τηλεπικοινωνίες έχουν εκτοξευθεί και μπορούμε πια να μιλάμε για τις υπερ-υψηλές ταχύτητες και την εποχή του Gigabit. Ζούμε σε μια συναρπαστική στιγμή της παγκόσμιας ιστορίας, όπου «απαιτούμε και μπορούμε να τα έχουμε όλα - αμέσως!» Μια πραγματικότητα, που δε χαρακτηρίζει μόνο τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και την καθημερινή μας ζωή: τον τρόπο που επικοινωνούμε, που ψυχαγωγούμαστε, που σχεδιάζουμε τη μέρα μας.

Η τεχνολογική εξέλιξη που απολαμβάνουμε σε κάθε πτυχή της ζωής μας, έρχεται μαζί με ένα πλήθος δυνατοτήτων και την ίδια στιγμή, μας φέρνει αντιμέτωπους με την πρόκληση να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες αυτές στον μέγιστο βαθμό.

Η Cyta με συστηματικές επενδύσεις βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, και ταυτόχρονα, καταφέρνει να εντάξει τη χώρα μας στον χάρτη των τεχνολογικά ανεπτυγμένων χωρών που διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εποχής μας.

Σήμερα, με την ανάπτυξη των νέων δικτύων της όπως είναι το Fiber-To-The-Home και το 5G, η Cyta ανήκει στις 20 πρώτες εταιρίες παγκοσμίως που μπορούν να παρέχουν συνδέσεις υπερ-υψηλών ταχυτήτων, τόσο μέσω του δικτύου οπτικών ινών, όσο και μέσω των υποδομών της κινητής τηλεφωνίας.


Ο ρόλος των τηλεπικοινωνιακών επενδύσεων στην ανάπτυξη

Της κοινωνίας
Τόσο το δίκτυο Fiber, όσο και το επερχόμενο 5G, ανοίγουν νέες προοπτικές φανερώνουν πρωτόγνωρες δυνατότητες και προσφέρουν εμπειρίες που δύσκολα φανταζόμασταν πριν μερικά χρόνια. Η στρατηγική επένδυση της Cyta στα δίκτυα νέας γενιάς, αποτελεί έργο εθνικής σημασίας για την Κύπρο, καθώς αλλάζει δραστικά τον χώρο των ευρυζωνικών υπηρεσιών και δημιουργεί νέα δεδομένα που επηρεάζουν τον κάθε πολίτη και επιχείρηση ξεχωριστά, αλλά και τη δυνατότητα της Κύπρου να αναπτυχθεί και να ανταγωνιστεί στην παγκόσμια αρένα.

Των επιχειρήσεων
Η απεριόριστη χωρητικότητα και οι υψηλές ταχύτητες των δικτύων νέας γενιάς προσφέρουν στην κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά της, ανεξάρτητα του μεγέθους της.

Της ιατρικής
Χάρη στη δυνατότητα μετάδοσης εικόνας υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο θα παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες από μακριά και με τη χρήση ρομποτικών συσκευών, σπάζοντας έτσι τα σύνορα στην περίθαλψη.

Της εκπαίδευσης
Οι γρήγορες ταχύτητες κι η υψηλή ευκρίνεια ήχου και φωνής, θα επιτρέπουν τη συμμετοχή μαθητών στις αίθουσες διδασκαλίας εξ αποστάσεως. Μια διαδικτυακή σύνδεση σε πραγματικό χρόνο, για ανταλλαγή απόψεων με μία τάξη στην Κίνα, ή στην Αμερική, θα ήταν σίγουρα εφικτή.

Της καθημερινής ζωής
Οι μεγάλες χωρητικότητες καθώς και οι υπερύψηλες ταχύτητες των νέων δικτύων, επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών έξυπνων συσκευών, πράγμα απαραίτητο στα έξυπνα σπίτια και στις έξυπνες πόλεις που σχεδιάζονται.

Οι πελάτες της Cyta απολαμβάνουν την τεχνολογική εξέλιξη
Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για το «αύριο» οποιουδήποτε οργανισμού είναι η τεχνολογική εξέλιξη.
Το ίδιο, όμως, και η ικανότητά του να καινοτομεί, βρίσκοντας νέους ρόλους στη ζωή των πελατών του, με προϊόντα και υπηρεσίες που απαντούν ουσιαστικά στις ανάγκες τους και που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Έχοντας ήδη διανύσει αρκετό δρόμο στην ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών, το οποίο θα φτάσει σε όλα τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις της Κύπρου, η Cyta επικεντρώνεται και στην προετοιμασία της για την ανάπτυξη του δικτύου νέας γενιάς κινητής τηλεφωνίας. Το πιλοτικό της δίκτυο 5G ήταν το πρώτο που τέθηκε σε δοκιμαστική λειτουργία στην Κύπρο και με την παραχώρηση των σχετικών συχνοτήτων από το κράτος, η Cyta θα είναι σε θέση να το αναπτύξει σε παγκύπρια κλίμακα. Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους πελάτες της;

Ήδη, πολλοί Κύπριοι είδαν την οπτική ίνα της Cyta να φτάνει μέχρι το σπίτι τους παρέχοντας τους πολλαπλάσιες ταχύτητες σύνδεσης ενώ πολλοί συνδρομητές τη Cytamobile-Vodafone έχουν υιοθετήσει προγράμματα όπως το Freedom, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους για απεριόριστη επικοινωνία. Παράλληλα, οι συνδρομητές της Cytavision απολαμβάνουν μια εντελώς αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας τόσο από το σπίτι τους όσο και ενώ βρίσκονται εκτός ενώ στο σύντομο μέλλον θα νιώσου με, για πρώτη φορά, τις μεγάλες ταχύτητες του 5G.

Οι επιχειρήσεις θα δουν την Cyta να τους προσφέρει κι άλλες λύσεις που προσαρμόζουν την τεχνολογία στα μέτρα και τις ανάγκες τους και τις βοηθά να βελτιώσουν τη λειτουργία τους και να έρθουν πιο κοντά στους πελάτες τους.

Η ελευθερία του να ξέρεις ότι «είσαι ακόμη στην αρχή»
Η Cyta πιστεύει ότι τα πάντα είναι πια εφικτά, αρκεί να εξελίσσεσαι και να είσαι «παρών». Γι' αυτό, μετατρέπει τις εξελίξεις της τεχνολογίας σε κινητήριο δύναμή της για να μπορεί να δηλώνει πάντα «παρούσα» στη ζωή των πελατών της. Ακούει τις ανάγκες τους και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους παρέχοντάς τους πάντα την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας.

Το μέλλον που περιμέναμε είναι εδώ κι είμαστε ακόμη στην αρχή: βλέπουμε πολλά, μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα, εξελισσόμαστε και ανυπομονούμε για τα επόμενα που θα έρθουν!
 
 

Σχολιάστε ή διαβάστε πατώντας εδώ...